De 5 vanligaste misstagen med Luxe Lashlift och hur du undviker dem

De 5 vanligaste misstagen med Luxe Lashlift och hur du undviker dem

5 steg för en perfekt Luxe Lashlifting Läsning De 5 vanligaste misstagen med Luxe Lashlift och hur du undviker dem 4 minuter Nästa Möjliga allergiska reaktioner under Luxe Lashlifting

Känner du också till dessa problem med ögonfranslyftning?

Ibland fungerar ögonfranslyftningen bra och fransarna får en fin böjning och ibland fungerar den inte alls av någon okänd anledning.

Efter ögonfranslyftet ser ögonfransarna oordnade ut och fransarnas krökning är oregelbunden.

Efter behandlingen är fransarna böjda, du är irriterad och besviken för att du inte uppnådde en fantastisk wow-effekt.

Du kan inte förklara varför Luxe Lashlift ibland fungerar och ibland inte, eftersom du alltid gör behandlingen på samma sätt. Det är därför du är frustrerad och desperat och inte vet vad du gör fel.

Hur du undviker de vanligaste misstagen när du lyfter ögonfransar

Vid första anblicken verkar ögonfranslyftning vara enkelt och snabbt att lära sig. När allt kommer omkring behöver fransarna bara fästas på silikonplattan, lotionen delas ut, fransarna färgas och det är allt. Vad kan gå fel? Det händer dock ofta att nykomlingar gör misstag när de lyfter sina ögonfransar och resultatet blir inte så vackert som de skulle ha velat. Då får fransarna ingen böjning, böjningen blir oregelbunden eller de ser röriga ut efter ögonfranslyftet. Därför har vi sammanställt de 5 vanligaste misstagen vid Luxe Lashlifting för dig. Här förklarar vi konsekvenserna och hur du kan undvika dem i framtiden. Så att du alltid kan trolla fram en fantastisk ögonfranslyftning åt dig själv och dina vänner eller din familj.

 

Misstag nummer 1: Silikonplattan sitter för långt på den inre vinkeln

Silikonkudden var inte korrekt monterad på ögonlocket och satt för långt in i ögats inre hörn. Detta gör att några små fransar i det inre hörnet är utsatta.

Konsekvenserna är att några fransar i det inre hörnet inte sitter fast på kudden och färgas. Resultatet är att dessa fransar sticker ut i slutet och att resultatet inte ser snyggt ut. Särskilt om du är naturligt blond och dina fransar också är blonda ser det ut som om du saknar några fransar i det inre hörnet.Lösningen: Placera silikonplattan så nära ögats inre hörn som möjligt, så att även de små ögonfransarna sitter fast på silikonplattan i det inre hörnet. Kontrollera också att några fransar inte är dolda under silikonplattan och ta försiktigt fram dem med ögonfransverktyget eller en mikroborste.

 

Misstag nummer 2: Silikonkudden är för långt bort från fransraden.

Om du har limmat silikonplattan för långt från fransraden kan fransarna hänga ihop när du tar bort silikonplattan. I detta fall kan fransarnas krusning inte fungera eller så får fransarna en oregelbunden krusning.Lösningen: Det är mycket viktigt att du fäster silikonplattan så nära fransraden som möjligt och ser till att det inte finns någon luft mellan silikonplattan och fransraden. Silikonplattan ska sitta så nära fransraden som möjligt.

 

Misstag nummer 3: Silikonplattan är limmad på ögonfransarna

Om du sätter silikonplattan på fransarna kommer fransarna att få en fula veck i slutet. Särskilt efter några veckor, när fransarna har vuxit lite mer, kommer denna fula veck att bli ännu mer märkbar.Lösningen: Även här ska du se till att du fäster silikonplattan så nära fransraden som möjligt och inte på fransarna. För att göra detta drar du upp ögonlocket lite så att du kan se fransraden och placerar silikonplattan på ögonlocket så nära fransraden som möjligt.

 

Misstag nummer 4: Ögonfransarna sträcktes inte ordentligt

Ibland kan det hända att det finns luft mellan fransarna och silikonplattan. Då är fransarna inte ordentligt utsträckta. Antingen fungerar inte fransarnas böjning, fransarna hänger eller har en oregelbunden böjning.

Lösningen: Du kan själv kontrollera om du har dragit åt fransarna ordentligt genom att sträcka dig mellan fransarna och silikonplattan med fransverktyget. Om du ser att fransarna är lösa och lossnar från silikonplattan är fransarna inte ordentligt spända på silikonplattan. Se alltid till att fransarna har en bra spänning. Fransarna måste sitta riktigt tätt på silikonplattan. Det får inte finnas någon luft mellan fransarna och silikonplattan.

 

Misstag nummer 5: Ögonfransarna ligger korsade på silikonplattan.

Om du inte har separerat fransarna ordentligt på silikonplattan kan de gå över varandra. Då ser de oorganiserade ut, ibland har de en knut och ibland kan spetsarna också vara böjda. Resultatet ser då inte snyggt ut.Lösningen: Se till att fransarna är jämnt placerade bredvid varandra på silikonplattan. För att korrigera korsade fransar, applicera lite lim på fransarna och korrigera dem med fransverktyget. På så sätt hamnar fransarna snyggt och sida vid sida på silikonplattan.