5 steg för en perfekt Luxe Lashlifting

5 steg för en perfekt Luxe Lashlifting

Dessa 5 steg är viktiga för ett perfekt resultat med vårt Luxe Lashlift Set. Det är bara genom att följa detta steg-för-steg-system som du kan vara säker på att du utför behandlingen på rätt sätt.

Så här fungerar det:

För ett perfekt slutresultat är en omfattande analys av ögonfransar och ögonform oumbärlig före varje behandling. Du kan använda dig av dessa fem steg.

Steg 1: Välja rätt silikonformar för kuddar - böjda eller platta kuddar?

Det är viktigt att analysera formen på dina ögon och välja rätt form på silikonplattan. Du kan sedan välja storlek på silikonkuddarna medan du ligger ner eller tittar i spegeln.

Växer dina fransar rakt, nedåt eller har de en lätt naturlig krökning? Har du hängande ögonlock, är de uttalade eller har du djupa ögon? Vilken effekt vill du uppnå?

Det är först när du har bestämt dig för rätt form på silikonplattan som du går vidare till nästa steg.

Steg 2: Analys av fransarnas tillstånd, fransarnas struktur och tillväxtriktning.

I det här steget ska du titta på fransarnas struktur, tillväxtens riktning och ögonens form. Finns det någon asymmetri här? Hur växer ögonfransarna på de två ögonen?

Ibland händer det att ögonfransarna växer rakt på det ena ögat och något nedåt på det andra ögat. Eller så växer fransarna på samma öga i olika riktningar, till exempel rakt i mitten och ner mot det yttre hörnet.

Med silikonkuddarna kan du dölja denna asymmetri. Det är viktigt att välja rätt form på silikonplattan och vilken sida du ska använda för vilken vinkel. Det kan hända att du måste öppna ögonen mer på den ena sidan än på den andra.

Steg 3: Fixera ögonfransarna på rätt sätt för att korrigera ögonformen.

Titta återigen noga på ögonens form. Är ögonen runda, stora, nära varandra eller långt ifrån varandra? Tänk på hur du skulle fästa fransarna för att få en harmonisk effekt. Du kan till exempel få stora ögon att se mindre ut och små ögon att se större ut. Vill du öppna ögonen eller skapa en kattform? Bestäm sedan hur du ska fästa fransarna.


Steg 4: Fördela lotionen korrekt på fransarna

Beroende på hur du applicerar lotionen på fransarna kan du kompensera för eventuella asymmetrier i fransarna och ögats form. Här är också fransarnas struktur avgörande. Du har redan analyserat detta i steg 2. Om du har upptäckt en asymmetri måste du fördela krämerna på olika sätt och aldrig på båda ögonen på exakt samma sätt!

Steg 5: Välj rätt exponeringstid för lotionerna.

Naturligtvis bör du känna till exponeringstiden för lotionerna. Men det är också fransarnas struktur som avgör hur länge lotionen behöver verka. Det är dock alltid viktigt att hålla ett öga på lotioner! Kontrollera mellanåt för att se om du behöver förkorta eller förlänga appliceringstiden.
Perm lotion: 12-15 minuter (beroende på fransarnas skick)
Fixeringslotion: 12 minuter (förläng 2-5 minuter för tunna och lätta fransar)