Välkommen till Luxe Cosmetics, din one-stop shop för revolutionerande skönhetsprodukter. Vi förändrar vad som uppfattas som möjligt, från ditt eget hem.

VÅRT STÖRSTA VARFÖR

Den moderna skönhetsindustrin kan ofta vara skadlig för vår fysiska och psykiska hälsa samt för miljön. Luxe Cosmetics anser att ingen ska behöva ge upp sin hälsa eller sina principer för att se vacker ut. Faktum är att vi tror att ju friskare och effektivare du är, desto bättre mår du. Därför ville vi ta ett annorlunda grepp om skönhet.

Vi tror starkt på naturlig, enkel och omedelbar skönhet. När allt kommer omkring skulle alla vilja vakna upp och se AWESOME ut varje morgon, och vi strävar efter att göra det till verklighet för alla.

Vårt uppdrag är att skapa lättskötta produkter utan krångel som låter dig se självsäker ut dag efter dag.

Därför tillverkar vi kosmetika av hög kvalitet för ögonfransar och ögonbryn. Våra produkter har vunnit flera priser och är laboratorietestade. Alla våra produkter är veganska och grymma produkter.

Varje dag strävar vi efter att förbättra varje aspekt av vårt varumärke och vår kundupplevelse. Om du känner att vi kan förbättra oss på något område, oavsett vad det är, är du välkommen att kontakta oss! Vi är alltid öppna för nya idéer och kritik och vill gärna höra vad du har att säga!