FAQ

Frakt, Returer & Garanti

Är du missnöjd med resultatet eller med produkten? Inga problem! Kontakta bara vår support på "support@luxecosmetics.se" och svara på det automatiska e-postmeddelandet. Därefter kommer supporten att ta hand om ditt bekymmer på några minuter och återbetala dig 100 %.

Vi har fullt förtroende för våra Luxe Cosmetics-produkter och vet att du kommer att älska dina nya fransar och bryn! Det är därför vi erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti!

Våra produkter är dermatologiskt testade, fria från djurförsök och 100 % veganska.

Hur lång tid tar frakten?

Leveranstiden till Sverige är för närvarande 7-12 arbetsdagar. Se vår leveransinfomation för fler detaljer.

Hur kan jag spåra min beställning?

Så snart vi skickar ditt paket får du ett e-postmeddelande med ett spårningsnummer. Du kan enkelt spåra din beställning på vår webbplats. För att göra detta går du till Paketspårning och anger bara din e-postadress och ditt ordernummer, så har du all information på ett ögonblick.

När får jag tillbaka mina pengar?

Din återbetalning kommer att utlösas så snart vi har behandlat din beställning. Detta tar vanligtvis några minuter efter att du har kontaktat oss. Beloppet kommer att återbetalas till det konto eller kort som användes för köpet. Observera att återbetalningar med kreditkort kan ta längre tid att behandla. Vi försöker behandla allting åt dig så snabbt som möjligt, men återbetalningar kan ta längre tid att behandla hos enskilda banker.

Dina uppgifter överförs via en säker SSL-anslutning och omfattas därför av de senaste säkerhetsstandarderna. Överföringen av dina uppgifter utgör inte någon risk vid något tillfälle. Din säkerhet är vår största angelägenhet!

Luxe Lashlift Set

Luxe Lashlift är ett naturligt alternativ till konstgjorda ögonfransar, resulterar i dubbelt så långa och dubbelt så täta fransar och ger dig en fantastisk böjning på dem.

Dina långa, fylliga och naturligt böjda ögonfransar håller i upp till 8 veckor. Samtidigt måste du inte längre syssla med skadliga ögonfranstångar eller konstgjorda ögonfransar.

Med Luxe Lashlift ger du dina ögonfransar mer volym, täthet och utstrålning på ett skonsamt sätt.

Med ögonfranskudden förlängs och formas dina ögonfransar på ett skonsamt sätt - för en lyfteffekt som omedelbart ger dig den perfekta blicken.

Behandlingen är absolut säker, smärtfri och har blivit dermatoligiskt testad.

3x Luxe perm lotion

Förstärker den naturliga krökningen av dina fransar.

3x Luxe Fixering

Fixerar den nya voluminösa krökningen på dina fransar.

3x Luxe Nourish

Revitaliserar dina fransar så att de växer naturligt vackra.

1x Luxe Eyelash Glue

Fäster dina fransar på lyftkuddarna.

10x Luxe lash pads (5 storlekar)

De ger dina fransar den önskade nya böjningen, 5 olika styrkor - för varje smak.

3x Luxe Cleanser & Lifting Tool (Y-form)

Används tillsammans med cleanser och även för att fixera fransarna på silikonkuddarna. Lifting Tool (Y-form) ingår här.

10x Luxe applikatorer & pennor

För att applicera Luxe Perm Lotion och Luxe Fixation.

1x Luxe instruktioner

En detaljerad steg-för-steg-guide.

Hur säker är Luxe Lashlift?

Luxe Lashlift är mycket säker och till och med trevlig om alla steg följs enligt handledningen. Ta dig tid, fokusera och ha mycket roligt.

Skadar det mina ögonfransar?

Inte alls! Våra formler har testats och prövats många gånger. De innehåller en rad fuktgivande och vårdande ingredienser som ser till att dina fransar får näring och inte flagnar.

Är behandlingen smärtsam?

Luxe Lashlift orsakar absolut ingen smärta! När fransplattorna placeras på dina ögonlock kan det kännas lite konstigt, men det går snabbt över. I de flesta fall är en lashlift med Luxe ganska avslappnande!

Kan jag använda den under graviditeten?

Luxe Lashlift kan till och med vara mildare än daglig användning av mascara utan färgning. I slutändan måste du avgöra det själv, eftersom det inte [/] finns några vetenskapliga studier om det, då man inte testar något på gravida kvinnor.

Ingredienser i lotionerna

Våra produkter är 100 % veganska & fria från djurförsök.

#1 Perm Lotion

Polyakrylamid, tioglykolsyra, propylenglykol, destillerat vatten.

#2 Fixering

Polyakrylamid, destillerat vatten, propylenglykol, metylparaben.

#3 Vård

Propylenglykol, metylparaben, kollagen, destillerat vatten (detta är veganskt kollagen och är naturligtvis inte kollagen av animaliskt ursprung).

#4 Rengöringsmedel

Destillerat vatten, PEG/PPG-25/30 Copolymer, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Osmanthus Fragrans Flower Extract, Rosa Rugosa Root Extract, Sodium Lactate, Glycerin, Butanediol, Glycine, Citric Acid, Glutamic Acid, Leucine, Phenoxyethanol.

Lim för Ögonfransar

Polyakrylat, emulgeringsmedel, avjoniserat vatten, ammoniumsulfat.

Ingredienser i silikonkuddarna (ögonfranskuddar)

Själva kuddarna är tillverkade av rent medicinskt silikon som bärarmaterial, som har berikats med särskilt effektiv, lågmolekylär hyaluronsyra.

Vad är det bästa sättet att förvara lotionerna?

Vi rekommenderar att du förvarar setet på ett svalt och torrt ställe.

Långa ögonfransar:

Ja, Luxe Lashlift passar för alla typer och längder av ögonfransar.

Raka ögonfransar:

Ja, det här problemet kan åtgärdas helt och hållet med vårt Luxe Lashlift Set. Efter en lashlift med Luxe kommer dina fransar att vara jämnt lyfta.

Korta fransar:

Luxe Lashlift Set passar för alla typer och längder av ögonfransar. Lyftningen får även dina fransar att se längre ut!

Hur lång tid tar processen?

Tre-stegs-processen tar bara några minuter, instruktioner medföljer, så att du kan helt enkelt genomföra lashliften hemma!

Hur länge håller resultatet i sig?

En lashlift med Luxe håller i upp till 2 månader. Beroende på hur dina ögonfransar är beskaffade kan detta variera något.

För hur många tillämpningar räcker ett set?

Vid korrekt användning räcker innehållet till för upp till 5 tillämpningar.

Är tillämpningen komplicerad? Kan jag göra det själv?

Här behövs ingen hjälp och du behöver ingen tidigare erfarenhet. Processen i tre steg tar bara några minuter, instruktioner medföljer, så du kan enkelt utföra lyftet hemma.

Enklast applicerar du Luxe Lashlift tillsammans med en väninna. Slappna av och kör på!  Men att applicera det ensam är inte heller något problem.

Hur vet jag vilken silikonstorlek jag ska använda?

Allt detta förklaras för dig i bruksanvisningen.

S= stark lyftning: väl lämpad för korta ögonfransar.

M= medelhög lyftning: väl lämpad för normala ögonfransar.

L= lätt lyftning: väl lämpad för långa ögonfransar

Hur ofta kan man upprepa Luxe Lashlift?

Luxe Lashlift Set är skonsamt mot dina ögonfransar. Vi rekommenderar ändå att du väntar minst 3 veckor mellan två lyft för att undvika överansträngning. Vänta helst i 6-8 veckor, dvs. tills när förra lyftets effekt har klingat av.

Kan jag applicera mascara eller duscha efteråt?

Kan jag applicera mascara efteråt?

Ja, men om du vill göra dina fransar ännu fylligare rekommenderas en icke-vattenfast mascara, eftersom avlägsnandet av vattenfasta mascaror tär på fransarna och försvagar lyfteffekten. 

Kan jag ta en dusch efteråt?

Självklart. Men det är bäst att undvika det de första 24 timmarna.

Kan jag färga mina fransar efter lyftet?

Ja, det kan du. Du hittar mer information om detta i instruktionerna. Se dock till att vatten eller andra vätskor inte kommer inte kommer i kontakt med dina fransar för 24 timmar efter appliceringen, annars kan effekten gå förlorad.

Vem bör inte använda Luxe Lashlift?

En Luxe Lashlift är inte för dig om du har kroniskt torra ögon, konjunktivit, en aktiv ögoninfektion av något slag, trichotillomani, nyligen har genomgått kemoterapi (vänligen vänta minst ett år efter din senaste behandling.

Mina ögonfransar lyftes inte ordentligt. Vad ska jag göra?

De flesta människor rusar igenom processen, vilket är anledningen till att ögonfransarna inte lyfts ordentligt. De två lösningar som bör ges extra uppmärksamhet och tid är fixerings- och permanentlotionen. Om någon av dessa lösningar tas bort för tidigt kommer fransarna inte att absorbera ingredienserna ordentligt.

Obs: Om dina fransar är tjocka betyder det inte att du ska applicera lösningen för kraftigt. Detta skulle förstöra lockarna igen.

Obs: Vilken lash pad valde du? Resultaten beror mycket på vilken lash pad du använde. Testa dig igenom storlekarna för våra lash pads; samma storlek passar inte alla.

Om du till exempel inte har särskilt långa fransar och vill ha en stark böjning är storlek S förmodligen rätt för dig. Om du däremot har väldigt långa fransar är den här kudden förmodligen för liten, då är det bättre med M eller L.

Jag har använt den men ser ingen skillnad.

Det är viktigt att du verkligen följer alla steg korrekt och håller dig till de angivna tiderna för exponering av ämnena.

Om du fortsätter att ha problem, be en annan person att hjälpa dig första gången, då fungerar det bättre nästa gång du är ensam.

Vilket fransskydd valde du? Vilken lash pad valde du? Resultaten beror mycket på vilken lash pad du använde. Testa dig igenom storlekarna för våra lash pads; samma storlek passar inte alla.

Om du till exempel inte har särskilt långa fransar och vill ha en stark böjning är storlek S förmodligen rätt för dig. Om du däremot har väldigt långa fransar är den här kudden förmodligen för liten, då är det bättre med M eller L.

Lashkuddarna fastnar inte

1. Rengör kudden och ögonlocken noggrant.

2. Applicera ett tunt lager lim på baksidan av ögonfransplattan och låt det torka i 30-60 sekunder tills du fäster plattan på ditt ögonlock.

3. Tryck nu lugnt på ögonfransplattan i ca 60-90 sekunder på ditt ögonlock.

Om detta inte räcker upprepar du steg 1 och 2, men denna gång applicerar du ett tunt lager lim på ditt ögonlock & på baksidan av ögonfransplattan.

Vid behov kan lite lim appliceras efteråt (t.ex. om ett hörn av kudden inte håller).

Är mina betalningsuppgifter säkra?

Dina uppgifter överförs via en säker SSL-anslutning och omfattas därför av de senaste säkerhetsstandarderna. Överföringen av dina uppgifter utgör inte någon risk vid något tillfälle. Din säkerhet är vår största angelägenhet!

Luxe Eyebrowlift Set

Luxe Eyebrowlift är en ny metod för att forma envisa hårstrån i några få steg. Ögonbrynen ser fylligare och buskigare ut med den här metoden.

Luxe Eyebrowlift, eller brynlaminering, gör det lättare att styla ögonbrynen. Den slätar ut ögonbrynshåren så att de kan kammas i vilken riktning som helst.

Vad ingår i ett set?

1. Luxe Perm lotion

Förbättrar den naturliga kurvan på dina ögonbryn.

2. Luxe Fixation

Fixar den nya voluminösa kurvan på dina ögonbryn.

3. Luxe Nourish

Revitaliserar dina ögonbryn så att de växer naturligt vackra.

4. Luxe Eyebrow Glue

Fäster hårstråna på rätt plats

5. Rengöringshjälp och lyftverktyg (Y-form)

Kan användas för att lyfta de enskilda hårstråna. Och det tar bort alla rester efter lyftningsapplikationen.

6. Ögonbrynsborstar

För att applicera lotionerna och ge ögonbrynen det perfekta lyftet.

7. Instruktioner

En detaljerad steg-för-steg-guide.

Hur säkert är Luxe Eyebrowlift?

Luxe Eyebrowlift är mycket säkert och till och med trevligt om alla steg följs enligt handledningen.

Skadar det fransarna?

Inte alls! Våra formler har prövats och testats många gånger. De innehåller en rad fuktgivande och vårdande ingredienser som ser till att dina ögonbryn får näring och inte flagnar.

Kan man använda det under graviditet?

Luxe Eyebrowlift kan till och med vara mer skonsamt än daglig användning av mascara om du inte samtidigt färgar dina ögonbryn. I slutändan måste du avgöra själv eftersom det inte finns några vetenskapliga studier om detta heller då inget testas på gravida kvinnor.

Ingredienser i lotionerna

Våra produkter är veganska och fria från djurförsök

#1 Luxe Perm Lotion

Polyakrylamid, tioglykolsyra, propylenglykol, destillerat vatten, etanolaminer, 1-hexadekanol, glycerin.

#2 Luxe Fixation

Polyakrylamid, destillerat vatten, propylenglykol, metylparaben, väteperoxid, Helianthus Annuus-olja, cetearylalkohol, ,

#3 Luxe Nourish

Propylenglykol, Metylparaben, Kollagen, Destillerat vatten, 2-Ethylhexanoicaid hexadecyl ester, Hyaluronsyra (Detta är veganskt kollagen och är naturligtvis inte kollagen av animaliskt ursprung).

Luxe Eyebrow Glue

Polyakrylat, emulgeringsmedel, avjoniserat vatten, ammoniumsulfat.

Vad är det bästa sättet att förvara lotionerna?

Vi rekommenderar att du förvarar setet på ett svalt och torrt ställe

Luxe Eyebrowlift Set är lämpligt för alla typer och längder av ögonbryn.

Även mycket tunna ögonbryn kan se fylligare och mer buskiga ut med ett Luxe Eyebrowlift. Genom att ögonbrynen riktas om ser de längre och tjockare ut. Till skillnad från microblading läggs inga falska hårstrån till med ett Luxe Eyebrowlift. Små luckor i ögonbrynen kan däremot döljas genom att man skickligt borstar dem i form. Förutsättningen är dock att det faktiskt finns ögonbryn som kan formas.

Hur lång tid tar processen?

Tre-stegs-processen tar bara några minuter, instruktioner medföljer, så du kan enkelt göra ditt lyft hemma!

Hur länge håller resultatet i sig?

Ett Luxe Eyebrowlifting varar upp till 6-8 veckor. Beroende på hur dina ögonbryn är beskaffade kan detta variera något.

Vad måste jag vara uppmärksam på efter en Luxe ögonbrynslyftningen?

Efter ett Luxe Eyebrowlifting är ögonbrynen formbara och fortfarande flexibla i cirka 24 timmar. Därför bör ögonbrynen inte komma i kontakt med vatten eller ånga efter behandlingen. Applicera inte ögonbrynssmink eller självbränna i ansiktet. Kamma och forma försiktigt ögonbrynen dagligen.

Är tillämpningen komplicerad? Kan jag göra det själv?

Nej, du behöver inga förkunskaper. Du hittar steg-för-steg-instruktioner i produktförpackningen. Det enklaste sättet att använda Luxe Eyebrowlift Set är att göra det tillsammans med en väninna för att kunna koppla av. 

Hur ofta kan man upprepa Luxe Eyebrowlift?

Luxe Eyebrowlift är skonsamt mot dina ögonfransar. Vi rekommenderar ändå att du väntar minst 3 veckor mellan två lyft för att undvika överansträngning. Helst när effekten har klingat av, alltså 6-8 veckor senare.

Kan jag färga mina ögonbryn efter behandlingen?

Ja, det kan du. Det är bäst att färga ögonbrynen efter steget "Fixering". Du hittar mer information om detta i instruktionerna. Se dock till att 24 timmar efter applicering inte vatten eller andra vätskor kommer i kontakt med dina ögonbryn, annars kan effekten gå förlorad.

Jag har använt det men ser ingen skillnad.

Det är viktigt att du verkligen följer alla steg korrekt och håller dig till de angivna tiderna för exponering av ämnena. Om du fortsätter att ha problem kan du be en annan person att hjälpa dig första gången, så fungerar det bättre ensam nästa gång.

Efter mitt Luxe Eyebrowlift är mina hårstrån lockiga. Vad gjorde jag fel?

Ögonbrynshåren var inte tillräckligt utsträckta. Limmet kan ha lossnat under exponeringen av lotion 1, så att ögonbrynen inte längre var fixerade i form.

Kan jag använda produkter efteråt?

Absolut! Efter 24 timmar kan du använda alla produkter utan att det påverkar lamineringen.

Kan jag duscha efteråt?

Självklart! Men det är bäst att undvika det de första 24 timmarna.

Luxe Eyelash Serum

Renat vatten (Aqua), Cucurbita Pepo (Pumpkin) fröextrakt, Natriumklorid, Vitis Vinifera (Grape) fröextrakt, Citronsyra, Panax Ginseng extrakt, Swertia Japonica extrakt, Pentapeptid-17, Hyaluronsyra (HA), vitamin E (Tocopherol), vitamin B7 (Biotin), vitamin B5 (Panthenol).

Carnaubavax - Härrör från bladen på en växt som endast odlas i nordöstra Brasilien och är känd för sina allergivänliga och mjukgörande egenskaper samt sin glans.

Candelilla Cera - Detta fantastiska veganska alternativ till bivax kommer från den vilda växten Euphorbia Cerifera. Den skyddar och återfuktar huden och bildar en tjock konsistens som lätt absorberas.

Tocopheroler - En form av E-vitamin som kan bidra till att förbättra den allmänna hälsan hos hårbotten och hår.

Varje paket innehåller Luxe Eyelash Serum och instruktioner.

Steg 1: Skrubba, skrubba, skrubba! Se till att tvätta ditt ansikte noga för att avlägsna makeuprester.

Steg 2: Svep applikatorn över dina ögonfransar/ögonbryn.

Steg 3: Låt serumet torrka fullständigt innan du avsluter din rutin. Upprepa dessa steg dagligen en gång på morgonen och en gång på kvällen.

Du bör använda Luxe Eyelash Serum eller två gånger om dagen! Vi rekommenderar att du använder det 2 gånger om dagen under de första 2 månaderna för maximalt resultat! Se till att din hud är ren innan du applicerar. Om du glömmer en dag är det bara att fortsätta nästa dag.

Vilka resultat kan jag förvänta mig och när?

Med Luxe Serum kan du se resultat på så lite som 2 veckor och få upp till 45 % mer längd i vecka 4. Alla är dock olika, så ha tålamod med dig själv. Se till att ta foton av dina framsteg på dag 1, dag 30 och dag 60 för att kvalificera dig för vår tillväxtgaranti! Det viktigaste att komma ihåg är att alla bra saker tar tid! Att låta dina fransar växa kommer inte att ske över en natt och du måste vara konsekvent med din applicering. Ha tålamod.

Hur fungerar det?

Vårt peptidkomplex som stimulerar fransar och ögonbryn stöder fransarnas och ögonbrynens naturliga förnyelsecykel, vilket gör dina fransar/ögonbryn tjockare, starkare och friskare. Den mineralrika formeln hjälper till att fylla på fransar/ögonbryn med viktiga proteiner och vitaminer för glans och utstrålning.

Unika fuktgivande ingredienser ger överlägsen återfuktning till fransar och ögonbryn genom att låsa in fukt och förbättra flexibilitet och elasticitet.

Har den några biverkningar?

Vår formula är speciellt framtagen för att vara skonsam och säker för alla, inklusive cancerpatienter! Våra produkter innehåller inga parabener och är dessutom glutenfria och veganska. Du bör dock undvika att få formulan i ögonen. Vid ögonkontakt ska du skölja ögonen ordentligt med vatten.

Dessutom bör du endast använda Luxe Serum under överinseende av din läkare om du genomgår behandling för en ögonsjukdom. Förvaras utom räckhåll för barn. Vi rekommenderar att du tvättar händer och ansikte med mild tvål och vatten före användning.

Kan jag använda detta serum samtidigt som jag har fransförlängningar?

Ja, naturligtvis. Våra serum är oljefria, så de skadar inte förlängningarna. Följ bara standardinstruktionerna för att stärka och förbättra dina egna fransar.

Kan jag använda detta serum när jag är gravid eller ammar?

Om du är gravid eller ammar rekommenderar vi att du rådgör med din läkare innan användning.

Hur länge räcker en tub Luxe Serum?

En tub av vårt Luxe Serum räcker i 1-2 månader, beroende på hur ofta du använder serumet. Pro-tips: Vi rekommenderar att du använder serumet två gånger om dagen de första 2 månaderna för bästa resultat! Se också till att byta ut gamla flaskor varannan månad för maximalt resultat. En flaska Luxe Serum innehåller 3 ml.

Hur ska jag förvara serumen?

Se till att byta ut gamla flaskor varannan månad för bästa resultat. Våra serum innehåller inga hormoner eller konserveringsmedel, så du har en hållbarhet på 4 månader. Vi rekommenderar att du använder dina Luxe Cosmetics-serum inom 1-2 månader, förvarar dem vid 2,2 °C till 25 °C och stänger locket ordentligt efter användning.

Är den här produkten fri från djurtester och vegansk?

Ja, alla Luxe-produkter är fria från djurförsök och 100 % veganska, eftersom vi aldrig har testat våra produkter på djur och aldrig kommer att göra det. Vi samarbetar inte heller med tillverkare som testar på djur. Du kan vara lugn i vetskapen om att Luxe Cosmetics är 100 % fri från djurförsök och 100 % vegan!

Våra serum är också fortfarande fria från doftämnen, PEG, mineralolja, silikonolja, parabener och hormoner. Dessa har naturligtvis testats dermatologiskt.

Passar denna produkt även för män?

Ja! Alla våra serum är också lämpliga för män.

Är mina betalningsuppgifter säkra?

Dina uppgifter överförs via en säker SSL-anslutning och omfattas därför av de senaste säkerhetsstandarderna. Överföringen av dina uppgifter utgör inte någon risk vid något tillfälle. Din säkerhet är vår största angelägenhet!

Luxe Eyebrow Serum

Renat vatten (Aqua), Cucurbita Pepo (Pumpkin) fröextrakt, Natriumklorid, Vitis Vinifera (Grape) fröextrakt, Citronsyra, Panax Ginseng extrakt, Swertia Japonica extrakt, Pentapeptid-17, Hyaluronsyra (HA), vitamin E (Tocopherol), vitamin B7 (Biotin), vitamin B5 (Panthenol).

Carnaubavax - Härrör från bladen på en växt som endast odlas i nordöstra Brasilien och är känd för sina allergivänliga och mjukgörande egenskaper samt sin glans.

Candelilla Cera - Detta fantastiska veganska alternativ till bivax kommer från den vilda växten Euphorbia Cerifera. Den skyddar och återfuktar huden och bildar en tjock konsistens som lätt absorberas.

Tocopheroler - En form av E-vitamin som kan bidra till att förbättra den allmänna hälsan hos hårbotten och hår.

Varje paket innehåller Luxe Eyebrow Serum och instruktioner.

Steg 1: Skrubba, skrubba, skrubba! Se till att tvätta ditt ansikte noga för att avlägsna makeuprester.

Steg 2: Svep applikatorn över dina ögonfransar/ögonbryn.

Steg 3: Låt serumet torrka fullständigt innan du avsluter din rutin. Upprepa dessa steg dagligen en gång på morgonen och en gång på kvällen.

Du bör använda Luxe Eyebrow Serum en eller två gånger om dagen! Vi rekommenderar att du använder det 2 gånger om dagen under de första 2 månaderna för maximalt resultat! Se till att din hud är ren innan du applicerar. Om du glömmer en dag är det bara att fortsätta nästa dag.

Vilka resultat kan jag förvänta mig och när?

Med Luxe Eyebrow Serum kan du se resultat på så lite som 2 veckor och få upp till 45 % mer längd i vecka 4. Alla är dock olika, så ha tålamod med dig själv. Se till att ta foton av dina framsteg på dag 1, dag 30 och dag 60 för att kvalificera dig för vår tillväxtgaranti! Det viktigaste att komma ihåg är att alla bra saker tar tid! Att låta dina ögonbryn växa kommer inte att ske över en natt och du måste vara konsekvent med din applicering. Ha tålamod.

Hur fungerar det?

Vårt peptidkomplex som stimulerar fransar och ögonbryn stöder fransarnas och ögonbrynens naturliga förnyelsecykel, vilket gör dina fransar/ögonbryn tjockare, starkare och friskare. Den mineralrika formulan hjälper till att fylla på fransar/ögonbryn med viktiga proteiner och vitaminer för glans och luminositet.

Unika fuktgivande ingredienser ger överlägsen återfuktning till fransar och ögonbryn genom att låsa in fukt och förbättra flexibilitet och elasticitet.

Har det några biverkningar?

Vår formel är speciellt framtagen för att vara skonsam och säker för alla, inklusive cancerpatienter! Våra produkter innehåller inga parabener och är dessutom glutenfria och veganska. Du bör dock undvika att få formeln i ögonen. Vid ögonkontakt ska du skölja ögonen ordentligt med vatten.

Dessutom bör du endast använda Luxe Serum under överinseende av din läkare om du genomgår behandling för en ögonsjukdom. Förvaras utom räckhåll för barn. Vi rekommenderar att du tvättar händer och ansikte med mild tvål och vatten före användning.

Kan jag använda detta serum när jag är gravid eller ammar?

Om du är gravid eller ammar rekommenderar vi att du rådgör med din läkare innan användning.

Hur länge räcker en tub Luxe Eyebrow Serum?

En tub av vårt Luxe Eyebrow Serum räcker i 1-2 månader, beroende på hur ofta du använder serumet. Pro-tips: Vi rekommenderar att du använder serumet två gånger om dagen de första 2 månaderna för bästa resultat! Se också till att byta ut gamla flaskor varannan månad för maximalt resultat. En flaska Luxe Eyebrow Serum innehåller 3 ml.

Hur ska jag förvara serumen?

Se till att byta ut gamla flaskor varannan månad för bästa resultat. Våra serum innehåller inga hormoner eller konserveringsmedel, så du har en hållbarhet på 4 månader. Vi rekommenderar att du använder dina Luxe Cosmetics-serum inom 1-2 månader, förvarar dem vid 2,2 °C till 25 °C och stänger locket ordentligt efter användning.

Är den här produkten fri från djurtester och vegansk?

Ja, alla Luxe-produkter är fria från djurförsök och 100 % veganska, eftersom vi aldrig har testat våra produkter på djur och aldrig kommer att göra det. Vi samarbetar inte heller med tillverkare som testar på djur. Du kan vara lugn i vetskapen om att Luxe Cosmetics är 100 % fri från djurförsök och 100 % vegan!

Våra serum är också fortfarande fria från doftämnen, PEG, mineralolja, silikonolja, parabener och hormoner. Dessa har naturligtvis testats dermatologiskt.

Passar denna produkt även för män?

Ja! Alla våra serum är också lämpliga för män.

Är mina betalningsuppgifter säkra?

Dina uppgifter överförs via en säker SSL-anslutning och omfattas därför av de senaste säkerhetsstandarderna. Överföringen av dina uppgifter utgör inte någon risk vid något tillfälle. Din säkerhet är vår största angelägenhet!

Luxe Tint Set

Svart nyans

Aqua, cetearylalkohol, p-fenylendiamin, natriumketearylsulfat, m-aminofenol, natriumlaurethsulfat, 2,4-diaminofenoxietanolsulfat, 2,6-diaminopyridin, resorcinol, CI 77491, CI 77499.

Gel-Oxidationsmedel - Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Hydrogen Peroxide, Aloe Barbadensisextrakt, Citronsyra, Natriumbenzoat, Kaliumsorbat

Brun nyans

Aqua, Cetearylalkohol, p-Fenylendiamin, Resorcinol, m-Aminofenol, Natriumlauretsulfat Natriumkarylsulfat, p-Aminofenol, CI 77491, CI 77492, CI 77499  

Gel-Oxidationsmedel - Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Väteperoxid, Aloe Barbadensisextrakt, Citronsyra, Natriumbensoat, Kaliumsorbat

1. Luxe Tint
2. Luxe Oxidationsgel
3. Handskar

I Luxe Tint-behandlingen blandas en ärtstor mängd Tint med cirka 3 droppar oxidationsgel till en krämig konsistens och sprids jämnt på ögonbrynen/ögonfransarna.

Den enkla 4-stegs-handledningen finns med i produktförpackningen.

Hur länge håller resultatet av en Luxe Tint-behandling i sig?

Resultatet håller i upp till 6 veckor på håret. Resultatet varierar dock.

Hur ofta kan man upprepa en Luxe Tint-behandling?

Luxe Tint-behandlingen är skonsam för ögonfransarna och ögonbrynen, så den kan upprepas när som helst. Helst när effekten har avtagit. 

Jag har inte använt upp min blandade Luxe Tint. Kan jag använda den igen vid ett senare tillfälle?

Den redan blandade Tint kan inte återanvändas, eftersom färgen torkar upp efter en tid. Vår Tint är dock återförslutningsbar och har därför en lång hållbarhet.

Hur länge tar Luxe Tint-behandlingen?

Behandlingen tar cirka 10-20 minuter, beroende på appliceringstiden.

Är behandlingen smärtsam?

Behandlingen bör inte vara smärtsam om det inte förekommer någon allergisk reaktion. Vi rekommenderar att du utför ett lapptest 24 timmar innan, helst på ett oansenligt område. Detta är dock ingen garanti för att en reaktion är utesluten.

Kan jag använda mascara trots färgningen?

Efter färgningen kan du utan problem använda mascara på dina ögonfransar.

Kan jag göra Luxe Tint-behandlingen under graviditeten?

Här gäller samma sak som vid hårfärgning. Eftersom det inte är tillåtet att testa på gravida kvinnor finns det inga studier om detta.

Luxe Sachet - Refill

Påsarna behöver en viss mängd fyllning, så det kommer alltid att finnas en del kvar. Öppnade påsar måste förbrukas inom några timmar. Vårt tips är därför att dela behandlingen med dina nära och kära om det är möjligt.

Luxe Eyelash Shampoo

Distilled water, Decyl glucoside, Sodium cocoyl glutamate, Sodium lauryl glucose carboxylate, Lauryl glucoside, Citric acid, Sodium gluconate, Sodium benzoate

1. Luxe Eyelash Shampoo
2. Applikatorer
3. Bruksanvisning

Ja! Luxe Eyelash Shampoo är lämpligt för alla typer och längder av ögonfransar.