Varför faller ögonfransarna ibland ut efter en Luxe Lashlifting?

Varför faller ögonfransarna ibland ut efter en Luxe Lashlifting?

Hur man förhindrar att fransarna lossnar efter den första lotionen Läsning Varför faller ögonfransarna ibland ut efter en Luxe Lashlifting? 2 minuter Nästa 5 steg för en perfekt Luxe Lashlifting

En naturlig process

Vi förlorar ständigt ögonfransar och ögonbrynshår. Det vet du genom håret på ditt huvud. Varje dag faller 2-3 ögonfransar och ögonbrynshår ut. Det är inte illa, eftersom nya hårstrån alltid växer tillbaka. Om du märker att fler ögonfransar och ögonbrynshår faller ut kan det vara ett tecken på att du inte har använt mascara tidigare eller att du har använt den sällan. När vi använder mascara regelbundet stimulerar vi blodkärlen med borsten och uppmuntrar keratinocyterna att dela sig. Detta leder till att nya ögonfransar växer, men de äldre faller också ut snabbare. Denna process är normal. Den som använder mascara regelbundet kommer inte att märka någon förändring i denna process.

Ovanlig vård kan leda till ökat misslyckande

För kvinnor vars ögonfransar aldrig har sett mascara, som aldrig kammat sina ögonfransar, är ögonfranslyftning en mycket okänd behandling. Vi gör behandlingen vackert, vi fixar ögonfransarna, drar dem, sorterar dem, torkar dem, färgar dem osv. Dessa ögonfransar är inte vana vid sådana saker. Cellerna blir glada och börjar dela sig. Därför är det dessa kvinnor som ofta märker att deras ögonfransar faller ut snabbare efter behandlingen. Det faktum att ögonfransarna också växer tillbaka snabbare kan inte ses lika snabbt som de ögonfransar som fallit ut.