Ögonfranslyftningsfel: laga böjda eller kraftigt böjda ögonfransar

Ögonfranslyftningsfel: laga böjda eller kraftigt böjda ögonfransar

De 5 värsta misstagen i Luxe Lashlift Läsning Ögonfranslyftningsfel: laga böjda eller kraftigt böjda ögonfransar 3 minuter Nästa Så här kan du göra om du gråter mycket

Om fransarna ser böjda ut eftersom de är böjda i spetsarna har du tyvärr uppnått raka motsatsen till ditt egentliga mål med detta misstag med Luxe franslyft: fransarna ser nu ännu kortare ut än tidigare. Du är nu besviken och missnöjd eftersom du inte längre kan applicera mascara. Hur kunde detta hända? Vad kan du göra nu? Du hittar svaren här.

 

Silikonplattan var för liten

Rätt storlek på silikonplattan är mycket viktigt för att undvika misstag vid ögonfranslyftning. Det är bara om du väljer rätt storlek som du kan uppnå en fantastisk wow-effekt.

Men om du väljer en för liten silikonplatta kan fransarna se böjda ut och böjningen i fransarna kommer att se onaturlig ut.

Naturligtvis beror fransarnas böjning på hur stor silikonplatta du väljer. De böjda silikonkuddarna ger fransarna en mer böjd form, men de tar bort en del av längden. De platta silikonkuddarna ger däremot visuellt sett mer längd på fransarna. Detta passar bra om kunden har ganska korta fransar och vill ha en öppen look.

Alla människor är individuella och har olika långa och täta fransar samt olika fransstrukturer. För att du ska kunna välja rätt storlek på silikonplattan för varje typ av fransar bör ditt lager vara välfyllt.

 

Exponeringstiden för lotionerna var för lång.

Det är mycket viktigt att välja rätt exponeringstid för varje typ av fransar. Som vi redan har nämnt har vi alla olika fransstrukturer och behöver därför olika exponeringstider. [Exponeringstiden beror på fransarnas struktur och struktur. Följ alltid tillverkarens anvisningar och rumstemperaturen. I tillverkarens anvisningar för exponeringstiden för lotionerna anges en rumstemperatur på cirka 21-25 grader].

 

Lotionerna har inte distribuerats på rätt sätt.

En annan orsak till böjda fransar kan vara att du har applicerat lotionen helt och hållet på fransarna - från rötterna till topparna - och inte har sett till att lämna en lucka på minst 1 mm till rötterna. Det är inte bara så att fransarna ser krullade ut, utan även att topparna skadas och blir torra.

 

Så här gör du för att korrigera kraftigt böjda fransar

I så fall bör du inte göra en ny ögonfranslyftning. Ögonfransarna är trasiga och kan inte färgas. Färgen torkar också ut fransarna lite. Använd istället mikroborstar och lotioner för att räta ut enskilda fransar.

Så här gjorde vi: Med två mikroborstar och lite Lifting Cream, den första lotionen, rätade vi ut de enskilda fransarna från båda sidor, dvs. med en mikroborste underifrån och en andra ovanifrån. På detta sätt rätade vi försiktigt ut fransarna från båda sidor för att räta ut dem igen. Vi upprepade detta 7-10 gånger.

Ta 5 till 7 fransar åt gången och dra dem rakt med mikroborstar och lyft grädden 7 till 10 gånger. Låt sedan lotionen sitta kvar i 1-2 minuter. Kamma sedan fransarna med fransborsten från topp till botten för att avlägsna den första lotionen. Rengör sedan båda sidorna av fransarna med två torra bomullspinnar. Upprepa tills du har riktat alla fransar.