Luxe Lashlift: att applicera silikonögonkuddar på rätt sätt

Luxe Lashlift: att applicera silikonögonkuddar på rätt sätt

Känner du också till detta? Du sätter på silikonögonkuddarna för ögonfranslyftningen, men de håller inte. De glider hela tiden av eller det bildas utbuktningar i kuddarna. Det är dock mycket viktigt att applicera silikonögonkuddarna på rätt sätt för att få ett vackert resultat med Luxe Lashlift. I det här blogginlägget kommer vi därför att ge dig några värdefulla tips om hur du applicerar silikonögonkuddarna på rätt sätt.

 

Så här applicerar du silikonögonkuddarna på den nedre fransraden

För att förhindra att de nedre fransarna plötsligt böjs uppåt efter ögonfranslyftet tejpar vi fortfarande den nedre fransraden med silikonögonplattor. Dessa silikonkuddar är hypoallergena, så de svider inte i ögonen. De är fina och tunna, så du kan justera dem så att de passar perfekt till din nedre franslinje.

För att applicera ögonkuddarna på dina fransar tar du först bort skyddsfilmen. För att se till att kuddarna sitter fast på ögat utan att sticka ut eller bilda utbuktningar, rulla in det klibbiga lagret med fingrarna.

I nästa steg öppnar du ögonen och tittar lätt uppåt. Håll ögonplattan på båda sidor och placera den på den nedre fransraden. Genom att försiktigt dra ner ögonlocket med mellan- eller ringfingret kan du placera kudden från näsan hela vägen över fransraden.

För att kontrollera att kudden sitter bra på ögat drar du försiktigt ögonlocket uppåt för att se om kudden skär in i ögat.

Upprepa samma sak på det andra ögat. Kontrollera återigen att de nedre fransarna sitter ordentligt fast och att inga små fransar sticker ut i det inre eller yttre hörnet. Dra ögonlocket en aning uppåt igen. Om några fransar tittar ut ur ögonplattan kan du dölja dem under plattan igen med mikroborsten. När du senare fixerar fransarna på silikonplattan kan du separera dem lite med fransverktyget och dra dem nedåt.