Luxe Eyelash Serum Tutorial

Luxe Eyelash Serum Tutorial

Steg för steg-guide: Luxe Eyelash Serum
Luxe Eyebrow Lift Tutorial Läsning Luxe Eyelash Serum Tutorial 3 minuter Nästa Luxe Tint Set Tutorial

Luxe Eyelash Serum Tutorial

Det kvalitativa Luxe Eyelash Serum stöder ögonfransar naturliga tillväxt. Den noggrant kombinerade aktiva ingredienskomplex hjälper till att uppnå naturligt fylliga och täta ögongransar ögongransarsutseende. Hyaluronsyra och E-vitamin ger ögongransar en extra dos av fukt och vård.

Användning:

 1. Rengör huden: Det är viktigt att din hud är ren. Endast då kan den absorbera ordentligt aktiva ingredienser
 2. Tvätta ansiktet försiktigt: Även om du redan har rengjort ansiktet med lämplig produkter, bör du nu tvätta av allt igen med lite varmt vatten. Dina porer kommer att öppnas och huden kan bättre absorbera vården. Vi rekommenderar att du applicerar 2 gånger om dagen för de första 2 månaderna för maximalt resultat! Se till att din hud är ren innan du applicerar. Om du glömmer en dag, ta igen det nästa dag .
 3. Applicera Luxe Eyelash Serum Nu kan du applicera Luxe Eyelash Serum för att få full ögongransar. För att dina ögongransar ska växa behöver du inte ta en stor mängd. Det är tillräckligt att applicera vätskan så att hårstråna blir lätt fuktade. Detta gör att den kan verka särskilt bra. Du kan märka en lätt svalkande känsla.
 4. Låt den verka: Duscha inte och applicera inte smink på dina ögongransar på några timmar. Om möjligt är det bäst om du applicerar serumet på kvällen innan du går och lägger dig och låter det på över natten.

Viktiga anmärkningar:

 1. Om du använder andra produkter efteråt, vänta tills Luxe Eyelash Serum har torkat. helt.
 2. Låt Luxe Eyelash Serum verka över natten. Ytterligare appliceringar av lösningen kommer att inte påskynda tillväxten av dina ögongransar eller ögonfransar.
 3. Upprepa steg 1 och 2 en gång om dagen i minst 28 dagar innan du går och lägger dig.
 4. Som med all kosmetika kan vissa personer vara allergiska. Vissa personer kan uppleva stickningar eller klåda när de börjar använda vårt Luxe Eyelash Serum. Detta är dock nästan aldrig fallet. Om problemet inte är löst, sluta använda det eller kontakta din läkare.
 5. Rådgör med din läkare före användning om du är gravid eller ammar.
 6. Se till att byta ut gamla flaskor varannan månad för maximalt resultat. Våra serum gör inte innehåller hormoner eller konserveringsmedel. Vi rekommenderar att Luxe Eyelash Serum förvaras vid 36°. till 77 °F (2,2°C bis 25°C) och att stänga locket ordentligt efter användning. Hållbarhetstiden för Luxe Eyelash Serum när oöppnad är över 30 månader. När det öppnas för första gången är hållbarheten 12 månader.

Försiktighetsåtgärder:

 1. Använd endast enligt tillverkarens anvisningar och undvik direktkontakt med ögat.
 2. Använd inte vid allergier eller överkänslighet mot de ingående ingredienserna.
 3. Använd inte på skadad, irriterad eller röd hud- Använd inte under graviditet eller amning.
 4. Om serumet hamnar i ögat, skölj noggrant med varmt vatten i flera minuter. 
 5. I sällsynta fall kan hudirritation uppstå på grund av överkänslighet eller felaktig användning. För att tillåta oönskade symtom att avta, avbryt användningen i ett dygn. Om symtomen kvarstår, Avbryt användningen och sök läkarvård vid behov.

 

Varningar:

Avbryt användningen om rodnad/irritation uppstår. Om tecken på irritation kvarstår, kontakta din läkare. Använd endast den medföljande borsten. Använd inte under graviditet, amning, för personer under 18 år eller under kemoterapi. Använd inte om du är känslig för en eller flera ingredienser. Kan orsaka hudirritation om du är intolerant mot en eller flera ingredienser.