Har Luxe Lashlifting gått fel? Så här löser du problemet!

Har Luxe Lashlifting gått fel? Så här löser du problemet!

Du kan dölja din dåliga frisyr med några välplacerade accessoarer. Vissa tjejer kan till och med ha en pojkklippning eller bära en Charlize Theron Mad Max-look. När det gäller finnar kan du helt enkelt täcka dem med smink.

Men om en lyxig ögonfranslyftning går snett finns det inget annat att göra än att vänta. Det går inte att ordna upp röran genom att applicera en putslösning. Låt dina fransar vila i några veckor och sedan kan du göra ett nytt försök.

För att se till att ditt nästa försök med Luxe Lashlift Set går rätt till är här de misstag som du bör undvika:

1. ÖGONFRANSARNA BLIR FÖR BÖJDA EFTER ETT TAG.

Att använda Luxe Lashlift Set hemma för nybörjare är ett enkelt och prisvärt sätt att få vackra fransar. Det kan dock hända att du inte får det resultat du vill ha när du använder kitet för första gången. Om dina fransar såg perfekta ut efter behandlingen men efter ett tag krökte de för mycket, har du brustit i ett av stegen.

Den skyldige - limmet som inte tvättats ut ordentligt!

De flesta tror att vatten förstör ögonfranslyftet. I vissa fall är detta sant. Ögonfransarna förlorar sin permanent om du tvättar ansiktet med varmt vatten. Den andra lösningen som appliceras på fransarna för att ge dem form är den som måste sköljas bort noggrant. Anledningen till att dina fransar krökte för mycket är att limmet stannade kvar i sprickorna. När den fortsatte att torka förändrades fransarnas form.

Den goda nyheten är att det är lätt att åtgärda detta. Allt du behöver göra är att torka fransarna med rengöringsmedel, applicera den vårdande lotionen och för att avlägsna limmet från ögonlocket, stryk över ögonlocket några gånger med en varm, fuktig bomullstuss för att lossa limmet.

2. ÖGONFRANSARNA ÄR SAMMANFOGADE


Om dina fransar har vuxit ihop är vi ledsna att vara bärare av dåliga nyheter - ingen rengöring kommer att lösa problemet. Ditt enda alternativ är en keratinlyftning av ögonfransarna, som använder cystein. Permanentmedlet i denna behandling tar bort lock och knut från dina fransar.

Cystein höjer fransarnas pH-värde och öppnar upp hårkorset. Detta lyfter och separerar dem försiktigt. Eftersom cystein aktiveras av värme återgår fransarna till sitt naturliga tillstånd när trycket släpper. Efter en keratinbehandling återfår fransarna sin styrka och återfuktas.

Efter några veckor kan du prova Luxe Lashlift Set igen. Detta leder oss till nästa misstag och hur du kan undvika det:


3. ÖGONFRANSARNA ÄR KORSADE OCH SKRYNKLIGA.

Detta misstag sker vanligtvis när limmet avlägsnas och den andra lösningen appliceras. Om det finns kvar klister kan resten av behandlingen gå fel. Så här ska du göra:

  1. Separera fransarna i tre delar när du applicerar limmet.
  2. Applicera lösningen med pinnen uppåt och rakt fram.
  3. Separera efter några sekunder om du märker att de klibbar ihop.
  4. När du applicerar den andra lösningen från Luxe Lashlift Set kan fransarna ha flyttats. Rör vid dem igen innan du torkar bort limmet.

I de flesta fall är det alltid limmet som orsakar problemet. Så var extra försiktig med den så kommer allt att bli bra.4. SILIKONKUDDARNA FASTNAR INTE ORDENTLIGT.


Om detta inträffar och du ändå fortsätter med ögonfranslyftet är det möjligt att du råkar slita av dina ögonfransar. Silikonkuddarna glider hela tiden eftersom ögonlocken inte har rengjorts ordentligt. Oljeresterna gör ytan hal och det kan också orsaka ojämnheter när limmet appliceras.

En annan lösning: Du kan använda en tejp på ögonlocket och applicera limmet och pads på den, på så sätt skyddar du ögonlocket från limmet, det är lättare att applicera pads och du har bättre kontroll.


5. GUNGAN SER OJÄMN UT


Vi har redan nämnt att om limmet inte appliceras och avlägsnas på rätt sätt kan fransarna böjas för mycket eller se skrynkliga ut. Ett annat misstag som förstör formen på dina fransar är placeringen av lyftkudden. Om kudden är placerad under fransraden kommer fransarna bara att böjas från topparna.

Kudden ska placeras direkt på fransraden så att alla fransar böjs jämnt.


6. ÖGONFRANSARNA HAR INTE LYFTS


De flesta människor rusar igenom processen, vilket är anledningen till att ögonfransarna inte lockas ordentligt. De två lösningar som bör ges extra uppmärksamhet och tid är limmet och permanentlotionen. Om någon av dessa lösningar avlägsnas för tidigt kommer fransarna inte att absorbera ingredienserna ordentligt.

Observera: Om dina fransar är tjocka betyder det inte att du ska applicera för mycket av lösningen. Detta skulle förstöra lockarna igen.