3 enkla tips för att förlänga livslängden på ditt Luxe Lash Glue

3 enkla tips för att förlänga livslängden på ditt Luxe Lash Glue

Tips 1: Rengör limmet med alkohol

Efter varje behandling är det mycket viktigt att rengöra öppningen och borsten till limmet för ögonfranslyftning med alkohol (t.ex. huddesinfektionsmedel). För att göra detta sprutar du bara lite alkohol på en mjukpapper och torkar av öppningen och borsten på limmet med den. Detta tar bort de rester som oundvikligen blir kvar när du arbetar med limmet för ögonfranslyftning. På så sätt kan limmet stängas igen utan problem och utan att luft kommer in, vilket skulle leda till att det torkar ut.

Tips 2: Varmt vatten mot tjockt lim

Även om du alltid använder den första spetsen när du har avslutat en franslyftsbehandling kommer limmet att tjockna med tiden. Några droppar varmt vatten hjälper. Sätt bara ner dem i limmet och skaka det kraftigt en gång. Se till att du bara använder några få droppar. Limmet för ögonfranslyftning är vattenlösligt. Det är därför det här tricket fungerar så bra om den har blivit för tjock. Om du använder för mycket vatten kommer den inte att hålla fast. Du kan upprepa detta tips varje 2-3 behandlingar.

Tips 3: Förvara alltid limmet i förpackningen

Limet för ögonfranslyftning ska alltid förvaras på ett mörkt och svalt ställe. Till exempel kan solljus få limmet att torka ut snabbt.

Det låter väldigt enkelt, men jag brukade faktiskt slänga limförpackningen omedelbart efter att jag öppnat den. Kort därefter bytte jag varje gång limmet torkade ut så snabbt att jag var tvungen att köpa ett nytt.